注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

黑金的王国

欢迎来到“黑金的王国”,此博客为“廉清波”2.0升级版本。关注公众号惊喜不断!

 
 
 

日志

 
 

【家居】那个撒尿的坏桌子  

2011-04-06 20:14:54|  分类: 办公家居 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波

这是来自Straight Line Designs.坏桌子“Bad Table!” 概念家具设计!呵呵 很好玩!

Straight Line Designs is a one-of-a-kind workshop that has been operating out of Vancouver, British Columbia for the past 25 years.

In addition to installations, sculptures and private commissions, designer Judson Beaumont and his staff of eight full-time craftspeople have designed and constructed a variety of custom-built furniture and projects for public institutions and children’s exhibitions throughout North America and abroad.

 

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波

 

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波

 

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波

 

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波

 

【家居】那个撒尿的坏桌子 - 廉清波 - 廉清波
 

新鲜提示:如果你喜欢连战的这篇文章,请点击文章底部的 “推荐”  “引用” 按钮把文章收藏到自己的博客!加连战为好友  关注的连战博客 http://lianqingbo.blog.163.com/!让你看到更多更夯的新鲜视觉!

  评论这张
 
相关小组: 创意设计公社LOVE HOME
阅读(936)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017